Pogoji uporabe in zasebnost

Pogoji

Naslednji pogoji določajo uporabo vsebin spletnega mesta elektro-pozun.si, ki je v lasti podjetja Elektro Požun d.o.o. Z obiskom tega spletnega mesta potrjujete, da ste seznanjeni in soglašate s temi pogoji. Podjetje si pridržuje pravico brez vnaprejšnjega obveščanja o spreminjanju teh pogojev ter o spremembah in izbrisu določenih delov vsebine tega spletnega mesta.

Vsebina na tem spletnem mestu je intelektualna lastnina podjetja Elektro Požun d.o.o., zato so vse informacije, podatki, pisna ter slikovna vsebina zaščiteni z avtorskimi pravicami. Zato vsebine te spletne strani ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prepisovati, znova objavljati in razširjati, kopirati, prodajati, licencirati, preoblikovati ali uporabljati za komercialne ali druge namene, razen v primeru deljenja vsebine preko socialnih omrežjih, ki je objavljena v ta namen. Vse slike na spletnem mestu so last podjetja Elektro Požun d.o.o., ali pa so objavljene s privolitvijo lastnika. Uporaba teh slik je brez pisnega dovoljenja prepovedana. Enako velja za logotip.

Uporabniki spletnega mesta elektro-pozun.si vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Trudimo se za zagotavljanje točnosti informacij in vsebin vendar za to ne odgovarjamo. Podatki na tem spletnem mestu so zgolj informativne narave, ne prevzemamo odgovornosti za napake in nepravilnost v vsebini. Pridržujemo si pravico, da vsebino kadarkoli brez obveščanja spremenimo.

Spletnih mest, ki so povezana z našim spletnim mestom preko povezav (linkov), nimamo pod nadzorom. Za ta tuja spletna mesta in njihovo vsebino ne nosimo odgovornosti.

Elektro Požun d.o.o. si pridržuje pravico, da v primeru kršenja splošnih pogojev ustrezno ukrepa.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto, katerega obiščete, pošlje v vaš računalnik in jih shrani v njem. Ob vsakem obisku spletnega mesta brskalnik prebere piškotke, spletnemu mestu pa pošlje informacije.

Z obiskom spletnega mesta elektro-pozun.si se strinjate z uporabo piškotkov. Obvezni piškotki, ki jih uporabljamo na naši strani, so nujni za pravilno delovanje strani in optimalno izkušnjo pri obisku. Med te piškotke spada tudi anonimno beleženje obiska, ki je v skladu s 157. členom ZEK-om1. V primeru, da se s tem ne strinjate, vas prosimo, da to spletno mesto zapustite.

Varstvo osebnih podatkov (GDPR)

Vaše osebne podatke, ki jih vnesete v spletne obrazce na naši strani, hranimo in varujemo v skladu z GDPR-jem izključno za lastne potrebe. Teh podatkov ne posredujemo tretjim osebam, dostop do podatkov pa imajo samo osebe, ki so za to pooblaščene.

Podatke zbiramo za namene povpraševanja uporabnikov po naših storitvah. Uporabniki se z obiskom strani in vnosom svojih osebnih podatkov strinjajo, da naše podjetje te podatke uporablja.