Strokovnjaki za sončne elektrarne

NAPREDNE REŠITVE

SO POLEG VARNOSTI NAŠE OSNOVNO VODILO

Smo strokovnjaki za vse vrste samooskrbnih sončnih elektrarn od ideje do priklopa.

Našo ekipo sestavljajo izobraženi stokovnjaki s področja električne samooskrbe, pametnih inštalacij in krovstva. Smo certificirani monterji za SolarEdge in Enphase (mikro razsmernik) sisteme. Za seboj imamo številne uspešno izvedene projekte po celotni Sloveniji.

S stalnim izobraževanjem sledimo novostim in trendom na področju energetske samooskrbe, električnih polnilnic, pametnih domov in elektroinštalacij. Naša dela so vedno izvedena strokovno in varno.

Gregor Požun, dipl. inž. el.

01

Sončne elektrarne na ključ

Naša primarna dejavnost je postavljanje manjših in večjih sončnih elektrarn za potrebe gospodinjstev in drugih objektov.
02

Spremljanje in nadzor

Delovanje in učinkovitost vaše elektrarne po namestitvi neprestano spremljamo, v primeru težav pa le-te v najkrajšem možnem času odpravimo.
03

Meritve in preventivni pregledi

Opravljamo meritve pred in po postavitvi sončne elektrarne ter letne preglede.
01

Električne polnilnice

Nudimo strokovno nameščanje domačih električnih polnilnic, za hitro in učinkovito polnjenje vašega vozila.
02

Čiščenje

Nudimo tudi čiščenje fotonapetostnih modulov. Ko bodo ti očiščeni, bo vaša elektrarna prozvedla več energije, prihranek pa bo večji.
01

Servis in vzdrževanje

Komponente na elektrarni po potrebi kakovostno in hitro popravimo ali zamenjamo. Servisna popravila opravljamo v ali izven garancijske dobe komponent.

Strokovnjaki za sončne elektrarne

Našo ekipo sestavljajo izobraženi in izkušeni posamezniki s področja električne samooskrbe, pametnih inštalacij in krovstva. Za seboj imamo številne uspešno izvedene projekte po celi Sloveniji. Ker k vsakemu projektu pristopamo individualno, si bomo za vaš projekt vzeli čas in prisluhnili vašim zahtevam!
  • Strokovnost in večletna izkušenost
  • Individualen pristop
  • Dostopne in prilagojene rešitve
EKIPA Z VEČLETNIMI IZKUŠNJAMI
STROKOVNO IN VARNO IZVEDENA DELA